Trustpilot
top of page

FOTOGRAPHIC DIGJITALE  ARCHIVING & RESTORATION 

Si fotografë, ne e kuptojmë se si fotografitë mund të forcojnë kujtimet dhe madje të ofrojnë mënyra për t'i mbajtur njerëzit me ju.

Mund t'u jepet jetë e re fotografive të zbehura, mund të nxirren detaje befasuese, madje mund të rregullohen rrudha dhe çarje. 

Për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm, ne përdorim softuerin dhe teknologjinë më të përditësuar në dispozicion.

Shërbimet tona ndahen në 3 kategori kryesore:

  • Dixhitalizimi me rezolucion të lartë.

  • Dixhitalizimi & Riparimi.

  • Digjitalizimi, Riparimi dhe Ringjyrimi.

Si punon:

Mund të dërgoni email*, postoni ose na sillni imazhin(et) tuaj në çfarëdo gjendjeje në të cilën ndodhen aktualisht.

*Për dixhitalizimin me rezolucion të lartë, do t'ju duhet të dërgoni ose të na sillni imazhet origjinale

NB. Ndërsa mund të skanoni dhe të na dërgoni me email imazhet tuaja, kjo mund të ndikojë në cilësinë përfundimtare dhe opsionet e madhësisë.

Të qenit një biznes i vogël na lejon të marrim më shumë kohë dhe kujdes me kujtimet tuaja të çmuara. Kur dixhitalizojmë fotongrafët, ne i optimizojmë ato për riprodhim modern me format të madh, me rezolucion të lartë. Ne përdorim pajisje moderne, duke ruajtur çdo imazh në standardin më të lartë të mundshëm për riprintim në varësi të madhësisë, moshës, llojit të letrës dhe cilësisë.

Ne nuk e hedhim atë vetëm në disa softuer dhe shpresojmë për më të mirën. Falë përvojës sonë si fotografë profesionistë, ne përdorim një gamë të gjerë softuerësh profesional për redaktim fotografik dhe grafikë për të nxjerrë në pah ngjyrat origjinale, tonet e lëkurës, filmin dhe llojin e letrës, më pas riparojmë çdo dëmtim dhe heqim pluhurin nga imazhi origjinal nëse kërkohet._cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_

Edhe nëse imazhi është i grisur, i mbërthyer brenda një kornize xhami ose një albumi fotografik ose nëse i mungon një pjesë, shpresa nuk humbet domosdoshmërisht! Thjesht na kontaktoni për të diskutuar situatën dhe do të shohim se çfarë mund të bëjmë.

Nëse është diçka si një imazh i vjetër që dëshironi të riktheni ngjyrat origjinale, pluhuri/gërvishtjet e pastruara dhe/ose të ripërmasuara, ne mund t'ju akomodojmë.

Rivendosja e ngjyrave në masë nga imazhet Bardh e Zi është diçka që ne bëjmë. Megjithatë, për shkak të kohëzgjatjes së këtij procesi, ne do të kërkojmë një depozitë të pakthyeshme përpara se të planifikojmë punën tuaj të restaurimit.

Pasi të përfundojë restaurimi, ne do t'jua kthejmë imazhin(at) origjinale dhe një kopje dixhitale të imazhit të restauruar. Ne rekomandojmë shumë printim profesional dhe ofrojmë shërbime printimi në letra dhe bojëra fotografike arkivore me cilësi më të lartë për të siguruar që imazhet tuaja të zgjasin për brezat e ardhshëm.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të diskutuar kërkesat tuaja.​

Photo Restorations by Thorn Valley Studios