Trustpilot
top of page

FOTOGRAFI PEIZAZHI

Peizazhet mund të na frymëzojnë, na qetësojnë dhe nxjerrin në pah më të mirën tek ne. Asnjëherë më parë fshati i hapur nuk ka qenë kaq i rëndësishëm për të gjithë ne.

Ne jemi jashtëzakonisht me fat që kemitë lë pa frymë peizazhet e Parkut Kombëtar Dartmoor, pyjet piktoreske, lumenjtë gjarpërues dhe bregdeti i gjerë si shesh lojërash dhe terapi, dhe ne kënaqemi duke e ndarë atë përmes fotografisë sonë.

Ne përpiqemi të kapim një perspektivë unike të pragut tonë të bukur dhe më gjerë, duke transformuar imazhet dixhitale në printime që mund të mbahen përgjithmonë.

Ne gjithashtu ofrojmë një-në-një seminare fotografike në natyrë në Devon dhe Cornwall. Mund të gjeni më shumë detajeKETU>

Ju lutem mos ngurroni të shfletoni tonë shop për

printime dhe produkte të tjera të printuaraKETU >

Për imazhe dhe video të aksioneve dhe editoriale, ju lutemi vizitoni ne 

KETU >

Për vepra arti të porositura të fotografisë së peizazhit, ju lutemi vizitoni ne 

KETU>

bottom of page